Skat

Både for privatpersoner og erhvervsdrivende kan det være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige skatteregler. Får du ikke betalt skat, som du skal, kan det have enorme konsekvenser for din økonomi på sigt. Derfor kan det også godt betale sig at sætte sig ind i diverse skatteregler.
Hos DEKO Revision hjælper vi både private og erhvervsdrivende med at holde styr på anliggender angående skatten. Vi rådgiver dig i, hvordan du indberetter din skat på den mest hensigtsmæssige måde og sikrer, at du ikke kommer til at betale mere i skat, end du behøver.

Som virksomhedsejer skal du betale virksomhedsskat, og som privatperson skal du betale skat af dine indtægter. Særligt hvis dine forhold pludselig ændrer sig drastisk, kan det have indflydelse på dine skattemæssige forpligtelser, og er du for eksempel blevet skilt, har fået nyt job eller er flyttet, er det nødvendigt at ændre i din forskudsopgørelse, så du ikke betaler hverken for meget eller for lidt i skat.

Vil du have hjælp til at gennemskue skattereglerne og forstå de mange forskellige fradrag og regler for disse? Så er det en klar fordel for dig at alliere dig med en professionel revisor.

Book et uforpligtende møde, så vi kan se på dine skatteforhold

Hos DEKO Revision kan vi rådgive om alt, hvad der har med skat at gøre. Om du søger hjælp til at holde styr på virksomhedsskatten eller dine personlige skatteforhold, er vi de rette at gå til.

Vi ved godt, at skat og økonomi kan trække tænder ud, og derfor gør vi også meget ud af altid at kommunikere i øjenhøjde til vores kunder. På den måde hjælper vi dig med at få en bedre forståelse for dine skatteforhold.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os endelig. Vi afholder altid gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan kigge nærmere på, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Du kan ringe til os på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02 eller sende os en mail på info@dekorevision.dk Alternativt er du også velkommen til at skrive til os, via vores kontaktformular, som du finder her.

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone