LØN

Løn

Som ejer eller økonomiansvarlig i en virksomhed står du for, at der bliver udbetalt løn til de ansatte. Dette skal naturligvis ske retmæssigt – både for din og for dine ansattes skyld. Vil du være sikker på, at der ikke er rod i lønningerne, kan det være en fordel at få en professionel revisor til at hjælpe med netop lønudbetalingerne.

Ved at inddrage en revisor i lønningerne, undgår du, at der sker fejl i udbetalingerne, som kan risikere at koste virksomheden dyrt. Samtidig undgår du naturligvis, at ansatte ikke får udbetalt deres løn, som de burde.
Pålidelige revisorer med mange års erfaring

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle og pålidelige revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse.
I dag beskæftiger vi os hovedsageligt med at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at holde styr på de økonomiske forhold – herunder lønudbetalingerne. Er du erhvervsdrivende, og vil du være sikker på, at du udbetaler løn efter bogen? Så er vi de rette at kontakte.
Økonomiske anliggender er ofte skyld i søvnløse nætter hos erhvervsdrivende, og derfor kan det også godt betale sig at søge professionel rådgivning og hjælp hos fagpersoner. Vi hjælper dig med at holde styr på økonomien i din virksomhed, så du i stedet kan bruge din tid og energi på det, du er god til.

Kontakt os for at booke et uforpligtende møde

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde styr på lønningerne? Så kontakt os allerede i dag. Vi afholder hellere end gerne et uforpligtende møde, hvor du får mulighed for at møde din (måske) kommende revisor, og hvor I sammen kan kigge nærmere på, hvad DEKO Revision kan gøre for dig og din forretning.

Ved at lade os hjælpe med lønningerne, er der én mindre økonomirelateret hovedpine at forholde sig til. Du kan kontakte os ved at ringe på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02, ved at sende os en mail på info@dekorevision.dk, eller via vores kontaktformular som du finder her...

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone