økonomisk rådgivning

Søger du professionel, økonomisk rådgivning? Så er du landet det rette sted. Hos DEKO Revision kan vi nemlig være behjælpelige med alle aspekter af den økonomiske rådgivning, hvad end du har brug for hjælp til håndteringen af virksomheds- eller privatøkonomien.

Som rådgivere kan vi blandt andet hjælpe dig med skatte- og momsspørgsmål, personaleforhold, selskabsdannelse, -fusion eller -overtagelse og med den generelle bogføring. Kort sagt kan vi klare alt inden for økonomisk rådgivning og vejledning, og ingen spørgsmål er hverken for små eller for store for os. Vi har erfaring med økonomisk rådgivning fra større revisionshuse og kan uden tvivl også hjælpe dig.

Rådgivning af private såvel som erhvervskunder

Hos DEKO Revision har vi gennem tiden hjulpet et væld af forskellige små og mellemstore virksomheder med deres økonomiske forhold. Søger du som virksomhedsejer et nyt revisionsfirma, er vi således det oplagte bud. Vores store erfaring på området vil uden tvivl kunne komme dig til glæde og gavn.

Ud over at vi yder rådgivning af erhvervskunder, kan vi naturligvis også komme med råd og vejledning vedrørende privatøkonomien. Har du brug for at få ryddet op i din økonomi, eller har dine økonomiske forhold ændret sig drastisk? Så kan vi som revisionsfirma guide dig igennem den jungle, økonomi umiskendeligt indimellem kan være.

Vi holder altid et gratis førstegangsmøde

Økonomi fylder meget for de fleste mennesker, og derfor handler økonomisk rådgivning også om meget mere end blot tal. Det handler også om den personlige relation og at kunne sætte sig ind i forskelligartede behov og ønsker. Derfor er det også vigtigt, at kommunikationen revisor og kunde imellem er god.

Hos DEKO Revision afholder vi altid et gratis og helt uforpligtende førstegangsmøde. Her har du mulighed for at møde din (måske) kommende revisor, og sammen kan I kigge på, hvad vedkommende kan gøre for dig. Her har I desuden mulighed for at forventningsafstemme, så I i det videre forløb taler ud fra det samme udgangspunkt.

Har du brug for økonomisk rådgivning? Så kontakt os telefonisk på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02 eller på mailadressen info@dekorevision.dk for at booke dit møde. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular, som du finder hér.

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone