regnskab

Har du brug for hjælp til at finde hoved og hale i regnskabet, eller er det tid til, at der bliver udarbejdet årsregnskab for virksomheden eller foreningen? Så kontakt os...

Hos DEKO Revision kan vi være behjælpelige med alt, hvad der har med dit regnskab at gøre. Vi kan blandt andet tilbyde at hjælpe med regnskabsopstillingen eller at udarbejde dit årsregnskab. Derudover hjælper vi dig gerne med at holde styr på, hvornår du har forpligtelser over for det offentlige, så du ikke risikerer at overse en deadline.

Foruden at vi kan hjælpe dig med at udarbejde dit årsregnskab, når det er tid til dét, kan vi naturligvis også i løbet af året sikre, at der er orden i sagerne, så at sige. Vi kan hjælpe dig med at bevare det økonomiske overblik og gøre det nemmere for dig at forstå dine økonomiske forhold. På den måde er det også langt nemmere at udarbejde årsregnskabet, når dén tid kommer.

Kontakt os, og book et uforpligtende møde

Hos DEKO Revision bliver du mødt i øjenhøjde af revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi vægter den gode kommunikation utroligt højt, og vi sætter en dyd i at formidle vanskelige regnskabs-anliggender på en måde, der er til at forstå. På den måde giver vi dig en bedre forståelse for dit regnskab.

Vi har allerede hjulpet en lang række små og mellemstore virksomheder med regnskaberne, og vi kan uden tvivl også hjælpe dig med at holde styr på tallene i din virksomhed.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi holder altid gerne et uforpligtende førstegangsmøde, hvor du kan møde din (måske) kommende revisor, og sammen kan kigge på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du kan kontakte os på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02, sende en mail til info@dekorevision.dk eller skrive til os via vores kontaktformular, som du finder her.

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone