Moms og lønsum

Hvis du har en virksomhed, der omsætter for mere end 50.000 kroner årligt i momspligtigt salg, skal den momsregistreres. Derudover skal der ved fakturering opkræves 25 % i moms på varer og momspligtige ydelser, der sælges i Danmark.

Om der er tale om momspligtigt salg afhænger af, hvad du sælger. Fysiske varer tæller altid som momspligtigt salg, men ved salg af bestemte ydelser kan du være fritaget for moms. Det gælder eksempelvis, hvis du sælger undervisningstimer. Har du både momspligtig og ikke-momspligtigt salg, skal du betale moms af den momspligtige del af salget.

Hvis du udelukkende har at gøre med momsfrit salg, skal du som regel betale lønsum i stedet. Lønsumsafgiften tager udgangspunkt i dine udgifter til lønninger i virksomheden eller i dit skattemæssige overskud, men beregnes på forskellige måder alt efter, hvilken form for virksomhed du helt konkret driver.

Som du måske kan fornemme, er der mange forskellige ting, der skal tages højde for, når det kommer til moms og lønsum. Derfor kan det også være en fordel for dig at få hjælp at til at holde styr på de forskellige betalinger og registreringer af en professionel revisor.

Book et uforpligtende førstegangsmøde

Hos DEKO Revision tilbyder vi alt inden for revision og økonomisk rådgivning, og vi kan naturligvis også være behjælpelige, når det kommer til moms- og lønsumsspørgsmål. Vi arbejder med en lang række små og mellemstore virksomheder, og vi kan uden tvivl også hjælpe dig med at finde hoved og hale i de mange regler.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med anliggender omkring moms og lønsum? Så kontakt os endelig - Det første møde er altid på vores regning, så lad os sammen se på, hvad vi kan gøre for dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular, som du finder her, ringe til os på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02 eller sende en mail til info@dekorevision.dk

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone