Revision

Mangler du en professionel og pålidelig revisor til at gennemgå dit regnskab? Så er DEKO Revision det rette valg. Vi reviderer dit regnskab fra A til Z og sørger for, at alle oplysninger heri er korrekte. Herudover kan vi tilbyde løbende at tage stikprøver af dine bogføringsbilag for blandt andet at sikre, at dine driftsmidler er korrekt værdiansat og at bogføringen sker på den mest hensigtsmæssige måde.

For at din virksomheds interessenter kan vide sig sikre på, at der ikke er fejl og mangler i dit regnskab, er det ganske enkelt nødvendigt at få det godkendt af en professionel revisor. At få revideret ens regnskab tjener imidlertid også andre formål.

Når vi reviderer dit regnskab, hjælper vi dig blandt andet med bedre at kunne forstå regnskabet. Er der elementer i det, der peger på, at du kunne gøre nogle ting på en endnu smartere måde, italesætter vi naturligvis dette. På den måde reviderer vi ikke blot dit regnskab her og nu, men hjælper dig derimod også med at optimere den videre bogføring.

Vi sørger altid for at kommunikere i øjenhøjde

Det er vigtigt for os, at du forstår dit regnskab. Vi ønsker ikke blot at revidere det, men derimod også at hjælpe dig med at få bedre indsigt i dine økonomiske forhold. Derfor sørger vi altid for at kommunikere i øjenhøjde. Vi ved godt, at regnskaber kan være tung kost, og derfor gør vi også meget for at formidle anliggender omkring dit regnskab på en måde, der er til at forstå.

Er du interesseret i revision og gennemgang af dit regnskab? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi holder altid gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan kigge på, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Du kan enten ringe til os på +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02 eller sende en mail til info@dekorevision.dk Alternativt så kan du skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular, som du finder hér.

Nyhed | Nem Bogholderi

Hos os får du adgang til vores helt eget system, hvor du nemt kan logge på og indsende dagens omsætning til os. På den måde slipper du for at alt besværet med at printe og holde styr på alverdens dokumenter. Du indtaster dagens omsætning, som hos os er delt op i forskellige indkomst-kilder, og disse bliver delt automatisk med din helt egen bogholder inde hos os. Du kan efterfølgende altid logge på, og se disse tal igen, eller rette i dem, hvis du finder det nødvendigt.

Indsaml dagens omsætning

Du passer din hverdag og butik som du altid har gjort. Men forenden af dagen indsamler du alle dagens nøgletal fra diverse indtægtskilder.

Indtast dine tal

Log ind på dit kontrolpanel, som vi har oprettet til dig, og indtast alle dagens tal. Dette tager typisk ikke mere end 2-3 minutter at gøre, og tryk gem.

Automatisk Indsendelse

Dine indtastede tal bliver herefter øjeblikkeligt tilgængelige for du og dine tilknyttede bogholder, og kan nemt findes frem igen med kun et par klik.

Klar til at starte?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og en af vores kyndige bogholdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Opret Bruger

Opret ny bruger
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...
apartmentpencillaptop-phone