Om os

Kontakt os for at booke et uforpligtende møde

Hos Deko-Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.

Hos Deko-Revision gør vi altid vores ypperste for at opretholde et højt informationsniveau, så du som kunde kan føle dig velinformeret og i trygge hænder. Vi ved godt, at økonomi er en ting, der kan trække tænder ud på de fleste og være skyld i søvnløse nætter, og derfor er kommunikationen os og vores kunder imellem også i højsædet for os.

Vi gør meget ud af altid at være tilgængelige for vores kunder, og samtidig yder vi vores services til en særdeles favorabel pris.
Er du på udkig efter en professionel revisor, der kan hjælpe med at holde styr på privat- eller virksomhedsøkonomien? Ønsker du at samarbejde med en erfaren, pålidelig revisor, hvis services samtidig ikke koster alverden? Så er Deko-Revision altså det oplagte valg.

Vi holder til på vores kontor i Glostrup. Her har du mulighed for personligt at møde op til en snak om økonomi og tal. Ellers kan du naturligvis også kontakte os telefonisk eller pr. mail. 

Telefon: +45 52 40 44 70 / +45 53 82 68 02
E-mailadresse: info@dekorevision.dk
Kontakt Os
CVR: 38973290

Hovedvejen 3, 1.
2600 Glostrup

Telefon: +45 52404470
Telefon: +45 53826802
Email: Info@DekoRevision.dk

Om os

Hos DEKO Revision bliver du mødt af professionelle revisorer med mange års erfaring fra blandt andet større revisionshuse. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med at holde styr på dine økonomiske forhold – hvad end det er som privatperson eller virksomhedsejer.
Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601 Warning: Undefined array key "menu_padding-top" in /customers/f/b/c/dekorevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2601

Menu

Blog

Kommer snart...